Резултати
еНаука >
Резултати >
Vacuum drying of sweet cherry: Artificial neural networks approach in process optimization

Назив: | Vacuum drying of sweet cherry: Artificial neural networks approach in process optimization | Аутори: | Vakula, Anita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Journal of Food Processing and Preservation | ISSN: | 0145-8892![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 44 br. 11 | DOI: | 10.1111/jfpp.14863 | WoS-ID: | 000562919700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85089868017 | URI: | https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/732 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529403 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.