Резултати

еНаука >  Резултати >  Vacuum drying of sweet cherry: Artificial neural networks approach in process optimization
Назив: Vacuum drying of sweet cherry: Artificial neural networks approach in process optimization
Аутори: Vakula, Anita  ; Pavlić, Branimir  ; Pezo, Lato  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Daničić, Tatjana  ; Raičević, Ljubomir; Ljubojević, Mirjana  ; Šumić, Zdravko  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 11
DOI: 10.1111/jfpp.14863
WoS-ID: 000562919700001
Scopus-ID: 2-s2.0-85089868017
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/732
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/529403
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

13
SCOPUSTM
4
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.