Резултати

еНаука >  Резултати >  Microwave-assisted extraction of peppermint polyphenols – Artificial neural networks approach
Назив: Microwave-assisted extraction of peppermint polyphenols – Artificial neural networks approach
Аутори: Pavlić, Branimir  ; Kaplan, Muammer; Bera, Oskar  ; Oktem, Olgun Elmas; Canli, Oltan; Milosavljević, Nemanja; Antić, Boris  ; Zeković, Zoran  
Година: 2019
Публикација: Food and Bioproducts Processing
ISSN: 0960-3085 Food and Bioproducts Processing Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 118 str. 258-269
DOI: 10.1016/j.fbp.2019.09.016
WoS-ID: 000500051200023
Scopus-ID: 2-s2.0-85073035673
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/531365
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/15371
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

44
SCOPUSTM
24
OpenCitations
38
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.