Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of antioxidant capacity of red wines by using modified CUPRAC method
Назив: Determination of antioxidant capacity of red wines by using modified CUPRAC method
Аутори: Radovanović, Aleksandra N.; Jovančićević, Branimir S.  ; Zvezdanović, Jelena B.  ; Radovanović, Blaga C. 
Година: 2012
Публикација: MatCatNet Workshop „From Molecules to Functionalised Materials“
Издавач: Skoplje, R. Makedonija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 15-15
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/531807
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.