Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of antioxidant capacity of red wines by using modified CUPRAC method
Назив: | Determination of antioxidant capacity of red wines by using modified CUPRAC method | Аутори: | Radovanović, Aleksandra N.; Jovančićević, Branimir S. ; Zvezdanović, Jelena B. ; Radovanović, Blaga C. | Година: | 2012 | Публикација: | MatCatNet Workshop „From Molecules to Functionalised Materials“ | Издавач: | Skoplje, R. Makedonija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 15-15 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/531807 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.