Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluating the effect of storage conditions on the shelf life of gluten-free rice-buckwheat cookies
Назив: Evaluating the effect of storage conditions on the shelf life of gluten-free rice-buckwheat cookies
Аутори: Pestorić, Mladenka V.  ; Sakač, Marijana  ; Pezo, Lato  ; Mišan, Aleksandra  ; Nedeljković, Nataša; Škrobot, Dubravka J.  ; Jovanov, Pavle  ; Lazić, Vera ; Sedej, Ivana ; Mandić, Anamarija  
Година: 2018
Публикација: 8th European Conference on Sensory and Consumer Research, EUROSEN2018
Издавач: Verona, Italy
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. P2.131
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532231
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.