Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant nutritional quality and the effect of thermal treatments on selected processing tomato lines
Назив: Antioxidant nutritional quality and the effect of thermal treatments on selected processing tomato lines
Аутори: Pavlović, Radoš  ; Mladenović, Jelena  ; Pavlović, Nenad  ; Zdravković, Milan  ; Jošić, Dragana; Zdravković, Jasmina  
Година: 2017
Публикација: Acta Scientiarum Polonorum-Hortorum Cultus
ISSN: 1644-0692 Acta Scientiarum Polonorum Hortorum Cultus Претражи идентификатор
Издавач: Wydawnictwo Akad Rolniczej W Lublinie, Lublin
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 3 str. 119-128
DOI: 10.24326/asphc.2017.3.12
WoS-ID: 000408091500012
Scopus-ID: 2-s2.0-85021752031
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/187
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8929
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532453
Пројекат: Novi koncept oplemenjivanja sorti i hibrida povrća namenjenih održivim sistemima gajenja uz primenu biotehnoloških metoda (RS-31059)
Novi autohtoni izolati bakterija Lysobacter i Pseudomonas kao važan izvor metabolita korisnih za biotehnologiju, stimulaciju rasta biljaka i kontrolu bolesti bilja: od izolata do preparata (RS-46007)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
3
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца