Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of Food Allergy in Children by Skin Prick Tests with Commercial Extracts and Fresh Foods, Specific IgE and, Open Oral Food Challenge: Our Five Years Experience in Food Allergy Work-up
Назив: Evaluation of Food Allergy in Children by Skin Prick Tests with Commercial Extracts and Fresh Foods, Specific IgE and, Open Oral Food Challenge: Our Five Years Experience in Food Allergy Work-up
Аутори: Živanović, Mirjana; Atanasković-Marković, Marina  ; Međo, Biljana  ; Gavrović-Jankulović, Marija  ; Smiljanić, Katarina  ; Tmušić, Vladimir; Đurić, Vojislav  
Година: 2017
Публикација: Iranian Journal of Allergy Asthma and Immunology
ISSN: 1735-1502 Iranian Journal of Allergy Asthma and Immunology Претражи идентификатор
Издавач: Tehran : Tehran University of Medical Sciences
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 2 str. 127-132
WoS-ID: 000402662900006
Scopus-ID: 2-s2.0-85019444539
PMID: 28601052
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2469
http://ijaai.tums.ac.ir/index.php/ijaai/article/view/870/727
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/785
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/532462
URL: https://ijaai.tums.ac.ir/index.php/ijaai/article/view/870
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
Alergeni, antitela, enzimi i mali fiziološki značajni molekuli: dizajn, struktura, funkcija i značaj (RS-172049)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

14
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
13
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.