Резултати

еНаука >  Резултати >  Formation of tyramine and histamine in Sjenički sudžuk as influenced by different processing conditions
Назив: Formation of tyramine and histamine in Sjenički sudžuk as influenced by different processing conditions
Аутори: Ikonić, P.  ; Jokanović M.; Peulić, T.  ; Delić, J.  ; Ćućević N.; Škaljac S.; Ikonić B.
Година: 2021
Публикација: VII International conference sustainable food and postharvest technologies - INOPTEP 2021
Издавач: Book of Abstracts, Vršac
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 38-39
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/535200
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.