Назив: | Modification of emulsifying properties and metal-ion chelating ability of gluten hydrolysates by partial enzymatic hydrolysis |
Аутори: | Jovanović, Jelena ; Stefanović, Andrea ; Šekuljica, Nataša ; Gazikalović, Ivana ; Luković, Nevena ; Jakovetić Tanasković, Sonja ; Knežević-Jugović, Zorica |
Година: | 2019 |
Публикација: | Proceedings / 46th International Conference of the Slovak Society of Chemical Engineering, Tatranské Matliare, High Tatras, Slovakia, May 20 - 23, 2019 |
Издавач: | Bratislava : Slovak Society of Chemical Engineering |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-80-8208-011-0 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 101-1-101-14 |
URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6260 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536499 http://sschi.chtf.stuba.sk/ |
URL: | http://sschi.chtf.stuba.sk/ |
Пројекат: | Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности Innovation Project / LAVGLU - Innovative processes of production cereals-based functional products enriched with non-allergenic proteins and bioactive peptides |
Извор метаподатака: | Migracija |
М-категорија: | |