Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acid composition, cholesterol and total fat content in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) as influenced by fatty acids in diet
Назив: Fatty acid composition, cholesterol and total fat content in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) as influenced by fatty acids in diet
Аутори: A.Spirić; D.Trbović; D.Vranić; J.Đinović; Petronijević, Radivoj B.  ; M.Milijašević; S.Janković; T.Radičević
Година: 2009
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 3-4 str. 179-188
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536507
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.