Резултати
еНаука >
Резултати >
Fatty acid composition, cholesterol and total fat content in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) as influenced by fatty acids in diet
Назив: | Fatty acid composition, cholesterol and total fat content in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) as influenced by fatty acids in diet | Аутори: | A.Spirić; D.Trbović; D.Vranić; J.Đinović; Petronijević, Radivoj B. ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 50 br. 3-4 str. 179-188 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536507 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.