Резултати

еНаука >  Резултати >  SOLID-STATE FERMENTATION OF SOYBEAN MEAL: HYDROLYTIC ENZYMES PRODUCTION AND IMPROVEMENT IN BIOACTIVITY
Назив: SOLID-STATE FERMENTATION OF SOYBEAN MEAL: HYDROLYTIC ENZYMES PRODUCTION AND IMPROVEMENT IN BIOACTIVITY
Аутори: Šekuljica, Nataša Ž.  ; Abdalla Ali Salim; Luković, Nevena D.  ; Jovanović, Jelena R.  ; Jakovetić Tanasković, Sonja M.  ; Sanja Grbavčić; Knežević-Jugović, Zorica D.  
Година: 2019
Публикација: Proceedings / 46th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering (SSCHE 2019)
Издавач: Bratislava : Slovak Society of Chemical Engineering
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-8208-011-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 102-110
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536516
http://sschi.chtf.stuba.sk/
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6274
URL: http://sschi.chtf.stuba.sk/
Пројекат: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Scientific and Technological Collaboration of the Republic of Serbia and PR China - Project #I-1 (Title: Development of new biological processes in the value added utilization of agro-industrial waste)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.