Резултати

еНаука >  Резултати >  The increased content of micronutrients in celery, carrot, parsnip and parsley plants after treatment with sodium naphthenate
Назив: The increased content of micronutrients in celery, carrot, parsnip and parsley plants after treatment with sodium naphthenate
Аутори: Grbović, Ljubica  ; Kevrešan, Slavko; Ćirin-Novta, Vera; Kuhajda, Ksenija; Kevrešan, Žarko  ; Pavlović, Ksenija  ; Vasiljević, Bojana  
Година: 2016
Публикација: Contemporary agriculture
ISSN: 2466-4774 Contemporary agriculture (ranije: Savremena poljoprivreda) Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 65 br. 1-2 str. 1-6
DOI: 10.1515/contagri-2016-0001
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=102401&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536729
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.