Резултати

еНаука >  Резултати >  Diversity of non-starter lactic acid bacteria in autochthonous dairy products from Western Balkan Countries - Technological and probiotic properties
Назив: Diversity of non-starter lactic acid bacteria in autochthonous dairy products from Western Balkan Countries - Technological and probiotic properties
Аутори: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Veljović, Katarina  ; Tolinački, Maja  ; Živković, Milica  ; Lukić, Jovanka  ; Lozo, Jelena  ; Fira, Đorđe ; Jovčić, Branko  ; Strahinić, Ivana  ; Begović, Jelena  ;
Година: 2020
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 136 str. 109494-109494
DOI: 10.1016/j.foodres.2020.109494
WoS-ID: 000564550900013
Scopus-ID: 2-s2.0-85087587998
PMID: 32846575
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/733
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/732
https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3602
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1353
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536855
Пројекат: Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

51
SCOPUSTM
20
PubMed CentralTM
28
OpenCitations
46
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.