Назив: | Diversity of non-starter lactic acid bacteria in autochthonous dairy products from Western Balkan Countries - Technological and probiotic properties |
Аутори: | Terzić-Vidojević, Amarela ; Veljović, Katarina ; Tolinački, Maja ; Živković, Milica ; Lukić, Jovanka ; Lozo, Jelena ; Fira, Đorđe ; Jovčić, Branko ; Strahinić, Ivana ; Begović, Jelena ;
|
Година: | 2020 |
Публикација: | Food Research International |
ISSN: | 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier, Amsterdam |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 136 str. 109494-109494 |
DOI: | 10.1016/j.foodres.2020.109494 |
WoS-ID: | 000564550900013 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85087587998 |
PMID: | 32846575 |
URI: | http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/733 http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/732 https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/3602 https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/1353 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/536855 |
Пројекат: | Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo) |
Извор метаподатака: | Migracija |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |