Резултати

еНаука >  Резултати >  Elemental Composition of Various Sour Cherry and Table Grape Cultivars Using Inductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry Method (ICP-OES)
Назив: Elemental Composition of Various Sour Cherry and Table Grape Cultivars Using Inductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry Method (ICP-OES)
Аутори: Mitić, Snežana ; Obradović, Mirjana V.; Mitić, Milan  ; Kostić, Danijela  ; Pavlović, Aleksandra  ; Tošić, Snežana  ; Stojković, Milan  
Година: 2011
Публикација: Food Analytical Methods
ISSN: 1936-9751 Food Analytical Methods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 5 br. 2 str. 279-286
DOI: 10.1007/s12161-011-9232-2
WoS-ID: 000303448100013
Scopus-ID: 2-s2.0-84858707792
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/538373
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

30
SCOPUSTM
19
OpenCitations
27
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.