Резултати
еНаука >
Резултати >
Elemental Composition of Various Sour Cherry and Table Grape Cultivars Using Inductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry Method (ICP-OES)
Назив: | Elemental Composition of Various Sour Cherry and Table Grape Cultivars Using Inductively Coupled Plasma Atomic Emission Spectrometry Method (ICP-OES) | Аутори: | Mitić, Snežana ; Obradović, Mirjana V.; Mitić, Milan ; Kostić, Danijela ; Pavlović, Aleksandra ; Tošić, Snežana ; Stojković, Milan | Година: | 2011 | Публикација: | Food Analytical Methods | ISSN: | 1936-9751 Food Analytical Methods Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 5 br. 2 str. 279-286 | DOI: | 10.1007/s12161-011-9232-2 | WoS-ID: | 000303448100013 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84858707792 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/538373 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
30
SCOPUSTM
SCOPUSTM
19
OpenCitations
OpenCitations
27
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.