Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Polyphenolic Compounds from Ocimum basilicum by Response Surface Methodology
Назив: Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Polyphenolic Compounds from Ocimum basilicum by Response Surface Methodology
Аутори: Filip, Snežana  ; Pavlić, Branimir  ; Vidović, Senka  ; Vladić, Jelena  ; Zeković, Zoran  
Година: 2017
Публикација: Food Analytical Methods
ISSN: 1936-9751 Food Analytical Methods Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 7 str. 2270-2280
DOI: 10.1007/s12161-017-0792-7
WoS-ID: 000402382400016
Scopus-ID: 2-s2.0-85009168672
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3128
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/538614
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

44
SCOPUSTM
27
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.