Резултати
еНаука >
Резултати >
Biological properties of sour cherry (Prunus cerasus L.) genotypes newly developed at Fruit Research Institute, Čačak
Назив: | Biological properties of sour cherry (Prunus cerasus L.) genotypes newly developed at Fruit Research Institute, Čačak Biološke osobine novijih genotipova višnje (Prunus cerasus L.) stvorenih u Institutu za voćarstvo, Čačak |
Аутори: | Radičević, Sanja ; Cerović, Radosav ; Marić, Slađana ; Milošević, Nebojša ; Glišić, Ivana ; Mitrović, Olga ; Korićanac, Aleksandra | Година: | 2018 | Публикација: | Voćarstvo | ISSN : | 1820-5054 Voćarstvo Претражи идентификатор | Издавач: | Naučno voćarsko društvo Srbije, Čačak | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 202 str. 59-66 | URI: | http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3823 https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/774 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540037 |
Пројекат: | Stvaranje i očuvanje genetičkog potencijala kontinentalnih vrsta voćaka (RS-31064) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.