Резултати

еНаука >  Резултати >  Biological properties of sour cherry (Prunus cerasus L.) genotypes newly developed at Fruit Research Institute, Čačak
Назив: Biological properties of sour cherry (Prunus cerasus L.) genotypes newly developed at Fruit Research Institute, Čačak
Biološke osobine novijih genotipova višnje (Prunus cerasus L.) stvorenih u Institutu za voćarstvo, Čačak
Аутори: Radičević, Sanja  ; Cerović, Radosav  ; Marić, Slađana  ; Milošević, Nebojša  ; Glišić, Ivana  ; Mitrović, Olga  ; Korićanac, Aleksandra  
Година: 2018
Публикација: Voćarstvo
ISSN 1820-5054 Voćarstvo Претражи идентификатор
Издавач: Naučno voćarsko društvo Srbije, Čačak
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 202 str. 59-66
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3823
https://refri.institut-cacak.org/handle/123456789/774
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540037
Пројекат: Stvaranje i očuvanje genetičkog potencijala kontinentalnih vrsta voćaka (RS-31064)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.