| Назив:  | A comparative overview of antioxidative properties and phenolic profiles of different fungal origins: fruiting bodies and submerged cultures of Coprinus comatus and Coprinellus truncorum | 
Аутори:  | Tešanović, Kristina    ; Pejin, Boris    ; Šibul, Filip    ; Matavulj, Milan; Rašeta, Milena    ; Janjušević, Ljiljana    ; Karaman, Maja     | 
Година:  | 2017 | 
Публикација:  | Journal of Food Science and Technology-Mysore | 
ISSN:  | 0022-1155   Journal of Food Science and Technology, Mysore   Претражи идентификатор | 
Издавач:  | New Delhi, India : Springer | 
Тип резултата:  | Научни чланак | 
Колација:  | vol. 54 br. 2 str. 430-438 | 
DOI:  | 10.1007/s13197-016-2479-2 | 
WoS-ID:  | 000394318800016 | 
Scopus-ID:  | 2-s2.0-85010931988 | 
PMID:  | 28242942 | 
URI:  | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540220 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=114528&source=eNauka&language=en https://biore.bio.bg.ac.rs/handle/123456789/1546 http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1095 | 
Пројекат:  | Biološki aktivni prirodni proizvodi kao potencijalni izvori novih lekova i dijetetskih suplemenata (RS-172058) Bioaktivni prirodni proizvodi samoniklih, gajenih i jestivih biljaka: određivanje struktura i aktivnosti (RS-172053) | 
М-категорија:  | 22M22 - Међународни часопис категорије M22  |