Резултати

еНаука >  Резултати >  Antibacterial activity of Veronica montana L. extract and of protocatechuic acid incorporated in a food system
Назив: Antibacterial activity of Veronica montana L. extract and of protocatechuic acid incorporated in a food system
Аутори: Stojković, Dejan  ; Glamočlija, Jasmina  ; Živković, Jelena  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel CFR; Janković, Teodora  ; Maksimović, Zoran A  
Година: 2013
Публикација: Food and Chemical Toxicology
ISSN: 0278-6915 Food and Chemical Toxicology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. null str. 209-213
DOI: 10.1016/j.fct.2013.01.005
WoS-ID: 000317536900027
Scopus-ID: 2-s2.0-84873283857
PMID: 23333716
URI: https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/1017
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1935
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540301
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

95
SCOPUSTM
34
PubMed CentralTM
69
OpenCitations
89
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.