Резултати
еНаука >
Резултати >
Antibacterial activity of Veronica montana L. extract and of protocatechuic acid incorporated in a food system

Назив: | Antibacterial activity of Veronica montana L. extract and of protocatechuic acid incorporated in a food system | Аутори: | Stojković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Food and Chemical Toxicology | ISSN: | 0278-6915![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 55 br. null str. 209-213 | DOI: | 10.1016/j.fct.2013.01.005 | WoS-ID: | 000317536900027 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84873283857 | PMID: | 23333716 | URI: | https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/1017 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1935 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540301 |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.