Резултати
еНаука >
Резултати >
A comparison of different methods for preparing meat samples for determination of mineral content by atomic spectroscopy
Назив: | A comparison of different methods for preparing meat samples for determination of mineral content by atomic spectroscopy Primena različitih metoda mineralizacije uzoraka za određivanje makro i mikroelemenata u mesu atomskom spektrofotometrijom |
Аутори: | Pavlović, Zoran; Mirić, Milan; Miletić, Ivanka; Šobajić, Slađana | Година: | 2011 | Публикација: | Hrana i ishrana | ISSN: | 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор | Издавач: | Društvo za ishranu Srbije, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 52 br. 2 str. 37-41 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1590 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540631 |
URL: | http://scindeks.ceon.rs/journaldetails.aspx?issn=0018-6872 | Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.