Резултати

еНаука >  Резултати >  A comparison of different methods for preparing meat samples for determination of mineral content by atomic spectroscopy
Назив: A comparison of different methods for preparing meat samples for determination of mineral content by atomic spectroscopy
Primena različitih metoda mineralizacije uzoraka za određivanje makro i mikroelemenata u mesu atomskom spektrofotometrijom
Аутори: Pavlović, Zoran; Mirić, Milan; Miletić, Ivanka; Šobajić, Slađana  
Година: 2011
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 52 br. 2 str. 37-41
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1590
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/540631
URL: http://scindeks.ceon.rs/journaldetails.aspx?issn=0018-6872
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.