Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical and sensory characteristics of Bunte Deutsche Edelziege and Balkan goat meat
Назив: Chemical and sensory characteristics of Bunte Deutsche Edelziege and Balkan goat meat
Аутори Popov-Raljić, Jovanka  ; Ivanović, Snežana  ; Baltić Z., Milan ; Žujović, Miroslav  ; Tomić, Zorica  ; Lilić, Slobodan  ; Pavlović, Ivan  
Година: 2011
Публикација: African Journal of Biotechnology
ISSN: 1684-5315 African Journal of Biotechnology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 80 str. 18433-18439
DOI: 10.5897/AJB11.2485
WoS-ID: 000298559200015
Scopus-ID: 2-s2.0-83655182226
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541068
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/163
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=95987&source=eNauka&language=en
http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/7496
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

4
SCOPUSTM
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.