Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical and sensory characteristics of Bunte Deutsche Edelziege and Balkan goat meat
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Chemical and sensory characteristics of Bunte Deutsche Edelziege and Balkan goat meat | Аутори ![]() | Popov-Raljić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | African Journal of Biotechnology | ISSN: | 1684-5315![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 80 str. 18433-18439 | DOI: | 10.5897/AJB11.2485 | WoS-ID: | 000298559200015 | Scopus-ID: | 2-s2.0-83655182226 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541068 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/163 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=95987&source=eNauka&language=en http://ezaposleni.singidunum.ac.rs/rest/sciNaucniRezultati/oai/record/2/7496 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.