Резултати

еНаука >  Резултати >  Fibre and polyphenols of selected fruits, nuts and green leafy vegetables used in Serbian diet
Назив: Fibre and polyphenols of selected fruits, nuts and green leafy vegetables used in Serbian diet
Аутори: Dodevska, Margarita  ; Šobajić, Slađana  ; Đorđević, Brižita  
Година: 2015
Публикација: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 0352-5139 Journal of the Serbian Chemical Society Претражи идентификатор
Издавач: Srpsko hemijsko društvo, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 80 br. 1 str. 21-33
DOI: 10.2298/JSC140407062D
WoS-ID: 000349739300003
Scopus-ID: 2-s2.0-84926623878
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2389
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541070
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

11
SCOPUSTM
12
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца