Резултати
еНаука >
Резултати >
Fibre and polyphenols of selected fruits, nuts and green leafy vegetables used in Serbian diet
Назив: | Fibre and polyphenols of selected fruits, nuts and green leafy vegetables used in Serbian diet | Аутори: | Dodevska, Margarita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of the Serbian Chemical Society | ISSN: | 0352-5139![]() ![]() |
Издавач: | Srpsko hemijsko društvo, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 80 br. 1 str. 21-33 | DOI: | 10.2298/JSC140407062D | WoS-ID: | 000349739300003 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84926623878 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2389 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541070 |
Пројекат: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |