Резултати

еНаука >  Резултати >  Free asparagine and sugars profile of cereal species: the potential of cereals for acrylamide formation in foods
Назив: Free asparagine and sugars profile of cereal species: the potential of cereals for acrylamide formation in foods
Аутори: Žilić, Slađana  ; Dodig, Dejan  ; Vančetović, Jelena  ; Basić, Zorica  ; Titan, Primož; Đurić, Nenad  ; Tolimir, Natasa  
Година: 2017
Публикација: Food Additives and Contaminants Part A-Chemistry Analysis Control Exposure & Risk Assessment
ISSN: 1944-0049 Food Additives and Contaminants Part A: Chemistry Analysis Control Exposure& Risk Assessment Претражи идентификатор
Издавач: Abingdon: Taylor & Francis Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 5 str. 705-713
DOI: 10.1080/19440049.2017.1290281
WoS-ID: 000404257700006
Scopus-ID: 2-s2.0-85013193175
PMID: 28150529
URI: http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/242
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/691
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/541767
URL: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28150529/
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/19440049.2017.1290281?needAccess=true
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

38
SCOPUSTM
10
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
34
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.