Резултати

еНаука >  Резултати >  The probiotic potential and evaluation of the safety aspects of Enterococcus sp. strains isolated from traditionally made Serbian cheese
Назив: The probiotic potential and evaluation of the safety aspects of Enterococcus sp. strains isolated from traditionally made Serbian cheese
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana R. 
Година: 2021
Публикација: Veterinarski arhiv
ISSN: 0372-5480 Veterinarski Arhiv Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 91 br. 3 str. 317-326
DOI: 10.24099/vet.arhiv.0925
WoS-ID: 000667159300010
Scopus-ID: 2-s2.0-85110518263
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/543619
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13555
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

6
SCOPUSTM
1
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.