Резултати

еНаука >  Резултати >  The probiotic potential and evaluation of the safety aspects of Enterococcus sp. strains isolated from traditionally made Serbian cheese
Назив: The probiotic potential and evaluation of the safety aspects of Enterococcus sp. strains isolated from traditionally made Serbian cheese
Аутори: Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Čomić, Ljiljana R. 
Година: 2021
Публикација: Veterinarski arhiv
ISSN: 0372-5480 Veterinarski Arhiv
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 91 br. 3 str. 317-326
DOI: 10.24099/vet.arhiv.0925
WoS-ID: 000667159300010
Scopus-ID: 2-s2.0-85110518263
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/543619
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/13555
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

3
SCOPUSTM
1
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.