Резултати

еНаука >  Резултати >  The comparative parameters of autochthonous and industrial manufacture of Sjenički cheese
Назив: The comparative parameters of autochthonous and industrial manufacture of Sjenički cheese
Komparativni pokazatelji autohtone i industrijske proizvodnje sjeničkog sira
Аутори: Savić, Željko  ; Gligorijević, Zoran; Maćej, Ognjen; Dozet, Natalija; Jovanović, Snežana  
Година: 2000
Публикација: Journal of Scientific Agricultural Research
ISSN: 0354-5695 Journal of Scientific Agricultural Research Претражи идентификатор
Издавач: Savez poljoprivrednih inženjera i tehničara, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 61 br. 1-2 str. 313-322
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544532
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/259
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.