Резултати

еНаука >  Резултати >  Variation in Nutritional Quality and Chemical Composition of Fresh Strawberry Fruit: Combined Effect of Cultivar and Storage
Назив: Variation in Nutritional Quality and Chemical Composition of Fresh Strawberry Fruit: Combined Effect of Cultivar and Storage
Аутори: Dragišić-Maksimović, Jelena J.  ; Poledica, Milena; Mutavdzić, Dragosav  ; Mojović, Milos  ; Radivojević, Dragan  ; Milivojević, Jasminka  
Година: 2015
Публикација: Plant Foods for Human Nutrition
ISSN: 0921-9668 Plant Foods for Human Nutrition Претражи идентификатор
Издавач: Springer, Dordrecht
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 1 str. 77-84
DOI: 10.1007/s11130-014-0464-3
WoS-ID: 000350335500012
Scopus-ID: 2-s2.0-84923845248
PMID: 25575487
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544672
https://dspace.ffh.bg.ac.rs/handle/123456789/908
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/829
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3802
Пројекат: Razvoj integrisanih sistema upravljanja štetnim organizmima u biljnoj proizvodnji sa ciljem prevazilaženja rezistentnosti i unapređenja kvaliteta i bezbednosti hrane (RS-46008)
Interakcije membrana sa unutarćelijskim i apoplastičnim prostorom: izučavanja bioenergetike i singalizacije koristeći biofizičke i biohemijske metode (RS-173040)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

19
SCOPUSTM
6
PubMed CentralTM
13
OpenCitations
18
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.