Резултати

еНаука >  Резултати >  Relationship between ripening time and sugar content of apricot (Prunus armeniaca L.) kernels
Назив: Relationship between ripening time and sugar content of apricot (Prunus armeniaca L.) kernels
Аутори: Mesarović, Jelena  ; Trifković, Jelena  ; Tosti, Tomislav  ; Fotirić-Akšić, Milica M.  ; Milatović, Dragan  ; Ličina, Vlado; Milojković-Opsenica, Dušanka  
Година: 2018
Публикација: Acta Physiologiae Plantarum
ISSN: 0137-5881 Acta Physiologiae Plantarum Претражи идентификатор
Издавач: Springer Heidelberg, Heidelberg
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 40 br. 8
DOI: 10.1007/s11738-018-2731-7
WoS-ID: 000440491000003
Scopus-ID: 2-s2.0-85051101841
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544785
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/723
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2193
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4650
Пројекат: Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
Primena novih genotipova i tehnoloških inovacija u cilju unapređenja voćarske i vinogradarske proizvodnje (RS-31063)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.