Назив: | Effects of different carrier materials on physicochemical properties of microencapsulated grape skin extract |
Аутори: | Kalušević, Ana ; Lević, Steva ; Calija, Bojan R. ; Milić, Jela ; Pavlović, Vladimir ; Bugarski, Branko ; Nedović, Viktor ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2017 |
Публикација: | Journal of Food Science and Technology-Mysore |
ISSN: | 0022-1155 Journal of Food Science and Technology, Mysore Претражи идентификатор |
Издавач: | Springer India, New Delhi |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 54 br. 11 str. 3411-3420 |
DOI: | 10.1007/s13197-017-2790-6 |
WoS-ID: | 000412500400005 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85029428060 |
PMID: | 29051636 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544874 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3553 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4480 https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2876 |
Пројекат: | Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010) Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004) |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |