Назив: | Influence of different methods of application of effective microorganisms in nutrition of wheat on weight by 1000 grains, yield, and content of crude wheat proteins (Triticum SP) |
Аутори: | Cvijanović, Vojin ; Cvijanović, Gorica ; Rajičić, Vera ; Marinković, Jelena ; Đukić, Vojin ; Bajagić, Marija; Đurić, Nenad |
Година: | 2022 |
Публикација: | Cereal Research Communications |
ISSN: | 0133-3720 Cereal Research Communications Претражи идентификатор |
Издавач: | Springer Akadémiai Kiadó |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 50 br. 4 str. 1259-1268 |
DOI: | 10.1007/s42976-021-00226-1 |
WoS-ID: | 000746297500001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85123464513 |
URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/16074 http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/469 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2647 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544910 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200378 (Institut za informacione tehnologije, Kragujevac) (RS-200378) Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092) |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |