Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of different methods of application of effective microorganisms in nutrition of wheat on weight by 1000 grains, yield, and content of crude wheat proteins (Triticum SP)
Назив: Influence of different methods of application of effective microorganisms in nutrition of wheat on weight by 1000 grains, yield, and content of crude wheat proteins (Triticum SP)
Аутори: Cvijanović, Vojin  ; Cvijanović, Gorica  ; Rajičić, Vera  ; Marinković, Jelena  ; Đukić, Vojin  ; Bajagić, Marija; Đurić, Nenad  
Година: 2022
Публикација: Cereal Research Communications
ISSN: 0133-3720 Cereal Research Communications Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Akadémiai Kiadó
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 4 str. 1259-1268
DOI: 10.1007/s42976-021-00226-1
WoS-ID: 000746297500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85123464513
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/16074
http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/469
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/2647
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544910
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200378 (Institut za informacione tehnologije, Kragujevac) (RS-200378)
Izučavanje genetičke osnove poboljšanja prinosa i kvaliteta strnih žita u različitim ekološkim uslovima (RS-31092)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

3
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца