Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of extraction technique and the type of solvent on the antioxidant activity of the black mustard oil (Brassica nigra)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The influence of extraction technique and the type of solvent on the antioxidant activity of the black mustard oil (Brassica nigra) | Аутори: | Đorđević, Biljana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | XXV Congress of Society of Chemists and Technologists of Macedonia with international participation | Издавач: | Ohrid, Macedonia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-9989-760-16-7![]() ![]() |
Колација: | str. 251-251 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544939 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.