Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of extraction technique and the type of solvent on the antioxidant activity of the black mustard oil (Brassica nigra)
Назив: The influence of extraction technique and the type of solvent on the antioxidant activity of the black mustard oil (Brassica nigra)
Аутори: Đorđević, Biljana S.  ; Đalović, Ivica G.  ; Troter, Dragan Z.  ; Mitrović, Petar M.  ; Todorović, Zoran B.  ; Vlada Veljković 
Година: 2018
Публикација: XXV Congress of Society of Chemists and Technologists of Macedonia with international participation
Издавач: Ohrid, Macedonia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-9989-760-16-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 251-251
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/544939
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.