Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of extruded flaxseed in broiler diets on blood oxidative stability and meat fatty acid composition
Назив: Effect of extruded flaxseed in broiler diets on blood oxidative stability and meat fatty acid composition
Остали називи: -
Аутори: Kostadinović, Ljiljana ; Popović, Sanja ; Čolović, Dušica  ; Vukmirović, Đuro ; Tasić, Tatjana  ; Puvača, Nikola  ; Lević, Jovanka  
Година: 2016
Публикација: European Poultry Science
ISSN: 1612-9199 European Poultry Science Претражи идентификатор
Издавач: Ulmer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 80 str. 1-14
DOI: 10.1399/eps.2016.140
WoS-ID: 000376973900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85009243601
URI: http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/62
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545267
http://www.european-poultry-science.com/Effect-of-extruded-flaxseed-in-broiler-diets-on-blood-oxidative-stability-and-meat-fatty-acid-composition,QUlEPTUwNzg2NTkmTUlEPTE2MTAxNA.html?UID=1F8F24ADD0E8D55ADA143CE22D455F27B2E328866DA1A351
URL: http://www.european-poultry-science.com/Effect-of-extruded-flaxseed-in-broiler-diets-on-blood-oxidative-stability-and-meat-fatty-acid-composition,QUlEPTUwNzg2NTkmTUlEPTE2MTAxNA.html?UID=1F8F24ADD0E8D55ADA143CE22D455F27B2E328866DA1A351
Пројекат: Истраживање савремених биотехнолошких поступака у производњи хране за животиње у циљу повећања конкурентности, квалитета и безбедности хране
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
3
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.