Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative capacity of fermented red bean and its protein hydrolysate fractions
Назив: Antioxidative capacity of fermented red bean and its protein hydrolysate fractions
Antioksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata
Аутори: Šiler-Marinković, Slavica ; Dimitrijević-Branković, Suzana  ; Đorđević, Tijana  ; Pavlović, Marija  
Година: 2012
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Издавач: Društvo za ishranu Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 53 br. 2 str. 69-74
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2031
https://ripest.pesting.org.rs/handle/123456789/202
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545279
Пројекат: Primena biotehnoloških metoda u održivom iskorišćenju nus-proizvoda agroindustrije (RS-31035)
I-139
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.