Резултати
еНаука >
Резултати >
Antoksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata
Назив: | Antoksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata | Аутори: | Šiler-Marinković, Slavica S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Hrana i ishrana | ISSN: | 0018-6872![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 53 br. 2 str. 69-74 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545280 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.