Резултати

еНаука >  Резултати >  Antoksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata
Назив: Antoksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata
Аутори: Šiler-Marinković, Slavica S. ; Dimitrijević-Branković, Suzana I.  ; Đorđević, Tijana M.  ; Pavlović, Marija D.  
Година: 2012
Публикација: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 53 br. 2 str. 69-74
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545280
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.