Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Antoksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata
Naziv: | Antoksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata | Autori: | Šiler-Marinković, Slavica S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2012 | Publikacija: | Hrana i ishrana | ISSN: | 0018-6872![]() ![]() |
Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 53 br. 2 str. 69-74 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545280 | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | 52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.