Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antoksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata
Naziv: Antoksidativni kapacitet fermentisanog crvenog pasulja i njegovih proteinskih hidrolizata
Autori: Šiler-Marinković, Slavica S. ; Dimitrijević-Branković, Suzana I.  ; Đorđević, Tijana M.  ; Pavlović, Marija D.  
Godina: 2012
Publikacija: Hrana i ishrana
ISSN: 0018-6872 Hrana i ishrana Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 53 br. 2 str. 69-74
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545280
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
52M52 - Rad u istaknutom nac. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.