Резултати
еНаука >
Резултати >
Biologically Active Digests from Pumpkin Oil Cake Protein: Effect of Cross-linking by Transglutaminase

Назив: | Biologically Active Digests from Pumpkin Oil Cake Protein: Effect of Cross-linking by Transglutaminase | Аутори: | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Journal of the American Oil Chemists' Society | ISSN: | 0003-021X![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 94 br. 10 str. 1245-1251 | DOI: | 10.1007/s11746-017-3041-8 | WoS-ID: | 000411874300002 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85028843919 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2915 http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/89 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545677 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |

SCOPUSTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.