Резултати

еНаука >  Резултати >  Biologically Active Digests from Pumpkin Oil Cake Protein: Effect of Cross-linking by Transglutaminase
Назив: Biologically Active Digests from Pumpkin Oil Cake Protein: Effect of Cross-linking by Transglutaminase
Аутори: Popović, Ljiljana  ; Stolić, Žužana ; Čakarević, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  ; Šijački, Mirjana
Година: 2017
Публикација: Journal of the American Oil Chemists' Society
ISSN: 0003-021X Journal of the American Oil Chemists Society Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 94 br. 10 str. 1245-1251
DOI: 10.1007/s11746-017-3041-8
WoS-ID: 000411874300002
Scopus-ID: 2-s2.0-85028843919
URI: https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/2915
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/89
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/545677
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

13
SCOPUSTM
6
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.