Резултати

еНаука >  Резултати >  Difference in fatty acid composition and related nutritional indices of meat between two lines of slow-growing chickens slaughtered at different ages
Назив: Difference in fatty acid composition and related nutritional indices of meat between two lines of slow-growing chickens slaughtered at different ages
Аутори: Popova, Teodora; Ignatova, Maya; Petkov, Evgeni; Stanišić, Nikola  
Година: 2016
Публикација: Archives Animal Breeding
ISSN: 0003-9438 Archiv Fur Tierzucht = Archives of Animal Breeding Претражи идентификатор
Издавач: Archiv Fur Tierzucht, Dummerstorf
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 59 br. 3 str. 319-327
DOI: 10.5194/aab-59-319-2016
WoS-ID: 000383420000001
Scopus-ID: 2-s2.0-84982671745
URI: http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/504
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/547156
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

34
SCOPUSTM
19
OpenCitations
31
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца