Резултати

еНаука >  Резултати >  Polyphenols, methylxanthines, and antioxidant capacity of chocolates produced in Serbia
Назив: Polyphenols, methylxanthines, and antioxidant capacity of chocolates produced in Serbia
Аутори: Todorović, Vanja  ; Radojčić-Redovniković, Ivana; Todorović, Zoran B.  ; Janković, Goran  ; Dodevska, Margarita  ; Šobajić, Slađana  
Година: 2015
Публикација: Journal of Food Composition and Analysis
ISSN: 0889-1575 Journal of Food Composition and Analysis Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Inc Elsevier Science, San Diego
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 str. 137-143
DOI: 10.1016/j.jfca.2015.01.018
WoS-ID: 000356187800019
Scopus-ID: 2-s2.0-84925115741
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2459
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/547401
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

94
SCOPUSTM
66
OpenCitations
85
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.