Резултати
еНаука >
Резултати >
Polyphenols, methylxanthines, and antioxidant capacity of chocolates produced in Serbia
Назив: | Polyphenols, methylxanthines, and antioxidant capacity of chocolates produced in Serbia | Аутори: | Todorović, Vanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Food Composition and Analysis | ISSN: | 0889-1575![]() ![]() |
Издавач: | Academic Press Inc Elsevier Science, San Diego | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 41 str. 137-143 | DOI: | 10.1016/j.jfca.2015.01.018 | WoS-ID: | 000356187800019 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84925115741 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2459 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/547401 |
Пројекат: | Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001) | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.