Резултати
еНаука >
Резултати >
Functional Characteristics and digestibility of rusks made from wheat flour with the addition of millet (Panicum Miliaceum L.)
Назив: | Functional Characteristics and digestibility of rusks made from wheat flour with the addition of millet (Panicum Miliaceum L.) | Аутори: | Poleksić, Dajana; Demin, Mirjana ; Rac, Vladislav ; Raicevic, Smiljana; Filipčev, Bojana ; Rakić, Vesna | Година: | 2015 | Публикација: | 3rd North and East European NEEFood Congress on Food | ISSN: | 1844-8577 Претражи идентификатор | Издавач: | Transilvania Universitz of Brasov; The European Federation of Food Science & Technology (EFFoST), Rumunija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 194-194 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/550118 | URL: | http://neefood2015,rosita.ro | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.