Резултати

еНаука >  Резултати >  Functional Characteristics and digestibility of rusks made from wheat flour with the addition of millet (Panicum Miliaceum L.)
Назив: Functional Characteristics and digestibility of rusks made from wheat flour with the addition of millet (Panicum Miliaceum L.)
Аутори: Poleksić, Dajana; Demin, Mirjana  ; Rac, Vladislav  ; Raicevic, Smiljana; Filipčev, Bojana  ; Rakić, Vesna  
Година: 2015
Публикација: 3rd North and East European NEEFood Congress on Food
ISSN: 1844-8577 Претражи идентификатор
Издавач: Transilvania Universitz of Brasov; The European Federation of Food Science & Technology (EFFoST), Rumunija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 194-194
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/550118
URL: http://neefood2015,rosita.ro
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.