Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Element concentration and fatty acid composition of Serbian bee bread
Naziv: Element concentration and fatty acid composition of Serbian bee bread
Autori: Ćirić, Jelena  ; Spirić, Danka; Baltić, Tatjana  ; Janjić, Jelena  ; Petronijević, Radivoj  ; Simunović, S.; Đorđević, V.
Godina: 2019
Publikacija: 60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019)
ISSN: 1755-1307 Pretraži identifikator
Izdavač: Iop Publishing Ltd, Bristol
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: vol. 333 br. 1 str. 012050-012050
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012050
WoS-ID: 000509758800050
Scopus-ID: 2-s2.0-85074670948
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1765
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/550467
Projekat: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

12
SCOPUSTM
5
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.