Резултати

еНаука >  Резултати >  Element concentration and fatty acid composition of Serbian bee bread
Назив: Element concentration and fatty acid composition of Serbian bee bread
Аутори: Ćirić, Jelena  ; Spirić, Danka; Baltić, Tatjana  ; Janjić, Jelena  ; Petronijević, Radivoj  ; Simunović, S.; Đorđević, V.
Година: 2019
Публикација: 60th International Meat Industry Conference (MEATCON2019)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: Iop Publishing Ltd, Bristol
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 333 br. 1 str. 012050-012050
DOI: 10.1088/1755-1315/333/1/012050
WoS-ID: 000509758800050
Scopus-ID: 2-s2.0-85074670948
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1765
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/550467
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

12
SCOPUSTM
5
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.