Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in phytochemical and antioxidant activity of selected Red pepper (Capsicum annuum L.) cultivars – Chemometric approach
Назив: Changes in phytochemical and antioxidant activity of selected Red pepper (Capsicum annuum L.) cultivars – Chemometric approach
Аутори: Karadžić Banjac, Milica  ; Kovačević, Strahinja  ; Ilin, Žarko  ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Adamović, Boris  ; Vakula, Anita  ; Šumić, Zdravko  ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja  
Година: 2020
Публикација: Journal of Food Processing and Preservation
ISSN: 0145-8892 Journal of Food Processing and Preservation Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 11 str. 1-8
DOI: 10.1111/jfpp.14850
WoS-ID: 000558735800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85089387539
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/551058
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.