Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the meat chain: A report from five countries in the European Union and European Economic Area
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the meat chain: A report from five countries in the European Union and European Economic Area | Аутори: | K. McNulty; J. Soon; C. Wallace; Nastasijević, Ivan J. ![]() ![]() |
Година: | 2016 | ISSN: | 0924-2244 1879-3053![]() ![]() |
Издавач: | Trends in Food Science and Technology (Elsevier) TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 str. 1-13 | DOI: | 10.1016/j.tifs.2016.09.010 | WoS-ID: | 000390728000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84996593726 | URI: | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924224416303673?via%3Dihub https://enauka.gov.rs/handle/123456789/551116 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.