Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the meat chain: A report from five countries in the European Union and European Economic Area
Назив: Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the meat chain: A report from five countries in the European Union and European Economic Area
Аутори: K. McNulty; J. Soon; C. Wallace; Nastasijević, Ivan J.  
Година: 2016
ISSN: 0924-2244 1879-3053 Trends in Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Trends in Food Science and Technology (Elsevier)
TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 str. 1-13
DOI: 10.1016/j.tifs.2016.09.010
WoS-ID: 000390728000001
Scopus-ID: 2-s2.0-84996593726
URI: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924224416303673?via%3Dihub
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/551116
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

26
SCOPUSTM
17
OpenCitations
23
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.