Резултати
еНаука >
Резултати >
Physical characteristics of kombucha fermented milk products with winter savory and wild thyme
Назив: | Physical characteristics of kombucha fermented milk products with winter savory and wild thyme | Аутори: | Vitas, Jasmina ; Malbaša, Radomir ; Lončar, Eva | Година: | 2013 | Публикација: | 6th Alumni Meeting International Summer Schools, Book of Abstracts | Издавач: | Faculty of Technology, University of Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-025-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 26-26 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/551249 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.