Резултати

еНаука >  Резултати >  Enzymatic hydrolysis of pumpkin, rapeseed and soy protein isolates; A comparison of analytical methods to determine the degree of hydrolysis
Назив: Enzymatic hydrolysis of pumpkin, rapeseed and soy protein isolates; A comparison of analytical methods to determine the degree of hydrolysis
Аутори: Žužana Vaštag; Draginja Peričin; Popović, Senka  ; Popović, Ljiljana  
Година: 2010
Публикација: International Symposium Interdisciplinary Regional Research (ISIRR)
Издавач: Scientific secretary of Szeged Regional Committee of the Hungarian Academy of Science, Mađarska
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-963-508-600-9 Претражи идентификатор
Колација: str. CD-CD
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/553609
URL: http://www.uns.ac.rs/sr/novosti_dogadjaji/ISIRR/2010/ISIRR2010Program.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.