Резултати
еНаука >
Резултати >
Enzymatic hydrolysis of pumpkin, rapeseed and soy protein isolates; A comparison of analytical methods to determine the degree of hydrolysis
Назив: | Enzymatic hydrolysis of pumpkin, rapeseed and soy protein isolates; A comparison of analytical methods to determine the degree of hydrolysis | Аутори: | Žužana Vaštag; Draginja Peričin; Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | International Symposium Interdisciplinary Regional Research (ISIRR) | Издавач: | Scientific secretary of Szeged Regional Committee of the Hungarian Academy of Science, Mađarska | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-963-508-600-9![]() ![]() |
Колација: | str. CD-CD | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/553609 | URL: | http://www.uns.ac.rs/sr/novosti_dogadjaji/ISIRR/2010/ISIRR2010Program.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.