Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of antioxidant properties of tomato genotypes from Serbia
Назив: Evaluation of antioxidant properties of tomato genotypes from Serbia
Аутори: Stojanović, Anamarija  ; Rašeta, Milena J.  ; Vlaisavljević S.  
Година: 2016
Публикација: Proceedings, International Congress FoodTech 2016: III International Congress "Food Technology, Quality and Safety", III International Congress “Food Technology, Quality and Safety” & XVII International Symposium “Feed Technology” (FoodTech2016), Novi Sad, Serbia, 2016, 25.10.-27.10., No 3
Издавач: Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 203-203
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=102357&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/553758
URL: http://fins.uns.ac.rs/index.php
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.