Резултати

еНаука >  Резултати >  The study on indirect determination of damaged starch in wheat flour
Назив: The study on indirect determination of damaged starch in wheat flour
Аутори: Pojić, Milica  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Torbica, Aleksandra  ; Tomić, Jelena  
Година: 2012
Публикација: 6th International Congress FLOUR-BREAD \'11, 8th Croatian Congress of Cereal Technologists
ISSN: 1848-2562 Претражи идентификатор
Издавач: Faculty od food technology Osijek, University of Osijek, Hrvatska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 198-203
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/555271
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Hadnađev, Miroslav
Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.