Резултати

еНаука >  Резултати >  Fettsäurezusammensetzung von Lammfleisch aus verschiedenen Weidengebieten Mazedoniens
Назив: Fettsäurezusammensetzung von Lammfleisch aus verschiedenen Weidengebieten Mazedoniens
Аутори: N. Dimovska; Z. Hajrulai Musliu; Mirilović, Milorad D.  ; Karabasil, Neđeljko R.  ; Dimitrijević, Mirjana R.  ; Suvajdžić, Branko D.  ; Vasilev, Dragan D.  
Година: 2017
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 97 br. 6 str. 98-102
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/555931
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.