Резултати
еНаука >
Резултати >
Fettsäurezusammensetzung von Lammfleisch aus verschiedenen Weidengebieten Mazedoniens
Назив: | Fettsäurezusammensetzung von Lammfleisch aus verschiedenen Weidengebieten Mazedoniens | Аутори: | N. Dimovska; Z. Hajrulai Musliu; Mirilović, Milorad D. ; Karabasil, Neđeljko R. ; Dimitrijević, Mirjana R. ; Suvajdžić, Branko D. ; Vasilev, Dragan D. | Година: | 2017 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 97 br. 6 str. 98-102 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/555931 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.