Резултати

еНаука >  Резултати >  Activated carbons prepared from plum, apricot and cherry kernels: Influence of operational parameters and elemental composition on the maximum adsorption capacity of products
Назив: Activated carbons prepared from plum, apricot and cherry kernels: Influence of operational parameters and elemental composition on the maximum adsorption capacity of products
Аутори: Turk-Sekulić, Maja  ; PAP, SABOLČ I. ; BRBORIĆ, MAJA P.  ; Vojinović-Miloradov, Mirjana  ; PRICA, MILjANA Đ.  ; Zoran Đukić; Radonić, Jelena  
Година: 2016
Публикација: SETAC Europe 26th Annual Meeting
Издавач: The society of Environmental Toxicology and Chemistry (SETAC), Francuska
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/557398
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.