Резултати

еНаука >  Резултати >  Green tea, coffee and cocoa polyphenols exhibit different effects on HeLa cell viability and proliferation
Назив: Green tea, coffee and cocoa polyphenols exhibit different effects on HeLa cell viability and proliferation
Аутори: Krstić-Ristivojević, Maja  ; Stojadinović, Marija M.  ; Smiljanić, Katarina  ; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2014
Публикација: FEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies
ISSN: 1742-464X FEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies Претражи идентификатор
Издавач: Wiley-Blackwell, Hoboken
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 281 str. 72-72
WoS-ID: 000359666801022
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1754
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559447
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.