Резултати
еНаука >
Резултати >
Green tea, coffee and cocoa polyphenols exhibit different effects on HeLa cell viability and proliferation
Назив: | Green tea, coffee and cocoa polyphenols exhibit different effects on HeLa cell viability and proliferation | Аутори: | Krstić-Ristivojević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | FEBS Journal / Federation of European of Biochemical Societies | ISSN: | 1742-464X![]() ![]() |
Издавач: | Wiley-Blackwell, Hoboken | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 281 str. 72-72 | WoS-ID: | 000359666801022 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/1754 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559447 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.