Резултати
еНаука >
Резултати >
Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage
Назив: | Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage | Аутори: | Stajić, Slaviša ; Stanišić, Nikola ; Tomović, Vladimir; Petricević, Maja ; Stanojković, Aleksandar ; Radović, Čedomir ; Gogić, Marija | Година: | 2017 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор | Издавач: | Deutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 97 br. 8 str. 103-107 | WoS-ID: | 000411554400026 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4420 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559617 http://english.fleischwirtschaft.de/#hpexklusiv http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/528 |
URL: | http://english.fleischwirtschaft.de/#hpexklusiv | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.