Резултати

еНаука >  Резултати >  Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage
Назив: Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage
Аутори: Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Tomović, Vladimir; Petricević, Maja  ; Stanojković, Aleksandar  ; Radović, Čedomir  ; Gogić, Marija  
Година: 2017
Публикација: Fleischwirtschaft
ISSN: 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор
Издавач: Deutscher Fachverlag Gmbh, Frankfurt Main
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 97 br. 8 str. 103-107
WoS-ID: 000411554400026
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4420
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559617
http://english.fleischwirtschaft.de/#hpexklusiv
http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/528
URL: http://english.fleischwirtschaft.de/#hpexklusiv
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.