Резултати
еНаука >
Резултати >
Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage
| Назив: | Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage | Аутори: | Stajić, Slaviša |
Година: | 2017 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор |
Издавач: | Frankfurt Main: Deutscher Fachverlag Gmbh | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 97 br. 8 str. 103-107 | WoS-ID: | 000411554400026 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4420 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/559617 http://english.fleischwirtschaft.de/#hpexklusiv http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/528 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4420 |
URL: | https://www.researchgate.net/publication/322593857_Changes_in_color_and_texture_during_storage_of_Sremska_sausage_a_traditional_Serbian_dry-fermented_sausage | М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.